4 ting du ikke må glemme til efteråret 2018

Regn

Når vi nærmer os jul måned for måned, er der nok mange af os her i Danmark, der begynder at holde øje med pebernødderne. For nogle er det nemlig starten på julen, og så kan man spille julemusik og hænge pynt op uden dårlig samvittighed. Det er der selvfølgelig også en del, der ikke er enige i, men lad os nu hygge, når vi føler for det. Før julen skal vi dog igennem efteråret, og ligesom med julen er der hvert år nogle ting, man skal forberede sig på, hvis man ønsker at komme helskindet igennem det. For at spare dig lidt tid og stress har vi her samlet mange af de ting, du får brug for i efteråret 2018.

En af de ting, vi uden tvivl får brug for, og som især landmændene ser frem til, er paraplyer, regntøj og anden beskyttelse mod regnen, som vi kan forvente selv om sommeren ikke bød på meget af den slags i år. Der begynder allerede nu at være regntøj til mænd i butikkerne, men regntøj til kvinder kan til tider være længere om at komme i butikkerne, hvis man vil have den nyeste mode, da kollektionerne hver årstid har det med først at blive tilgængelige, når designerne har haft tid til at se nærmere på, hvad humøret i det danske landskab bliver den her gang.

Det er ikke kun regn, der falder til jords, når efteråret nærmer sig. Den konstante hede i løbet af sommeren har godt nok dræbt en masse planter, men der kommer formentlig stadig til at lægge dynger af blade rundt om på græsplænerne. De ender dog kun i dynger, hvis du har husket riven, som er en anden ting, du får brug for til efteråret i år.

Du får måske også brug for nogle gode støvler – eller gummistøvler, hvis du vil gå rundt, hvor der samler sig meget vand eller mudder. Det er ikke sjovt at rende rundt i sine sneakers, når det øser ned, og når vi nærmer os vinteren kan du godt regne med, at det igen i år bliver for koldt at gå rundt i andet end vinterstøvler.

Det er ikke kun dine sko, der skal holdes varme, når temperaturen udenfor falder, så du bliver også nødt til at finde huen frem til hovedet, halstørklædet til halsen, vinterjakken til overkroppen og armene, og som minimum nogle tykke bukser til benene. Børnene får langt hen ad vejen brug for det samme, men når det bliver virkelig koldt er der ikke noget bedre end en flyverdragt, selv om de ikke kan lide at have den på. Vi må heller ikke glemme hænderne, som skal dækkes med handsker eller vanter, så fingrene ikke bliver kolde. Til sidst bør du overveje ørevarmere, hvis huen enten ikke rækker eller ikke varmer nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *